Infraszauna

(30’ ellazulás)

 

Az infraszauna beindítja a test öngyógyító folyamatait, akár már az első alkalom után csökkennek a reumás, izületi fájfalmak. Ellazítja az izmokat és görcsöket, kifejezetten ajánlott masszázsterápia előtt. A rendszeres infraszaunázás javítja a vérkeringést, így testszerte biztosított a jobb oxigén és tápanyag ellátás. Beindítja a nyirokkeringést, amely segíti a felhalmozódott méreg- és salakanyagok kiürülését, izzadással. Ezért nagyon fontos a folyadékpótlás infra előtt és után is. Csökkenti az allergia tüneteket, erősíti az egész immunrendszert a hőmérséklet emelkedésével keletkező mesterséges láz által, így a méregtelenítéssel együtt ellenállóbb lesz a szervezet betegségekkel, vírusokkal szemben.infra

Az infravörös sugarakat elektromos fűtőszálak generálják, amelyek kellemes és egyenletes meleg áramlást biztosítanak. Igénybe vehetik azok is, akik a hagyományos finn szaunát nem szeretik, vagy nem bírják a nagy meleg miatt, hiszen az infraszaunában a hőmérséklet 50-60°C-ra melegszik.

Használata edzi a szívet is, mivel a test csökkenteni akarja a hőmérsékletet, ezért növeli a pulzusszámot, így indul be az izzadás. 30’ infrázással 600-800 kalóriát is elégethetünk anélkül, hogy mozognánk, ugyanis a sugárző hő háromszor mélyebbre hat, mint a finnszaunáé, tehát jóval hatásosabb. Segít a fogyásban, többszöri használat után formálja az alakot, csökkenti a narancsbőrt. Jó hatással van a bőrfelszínre, szépítő, fiatalító, sejtregeneráló hatása az egész testben fokozódó vérkeringésnek tudható be.

Jótékony fizikai hatásai mellett kellemesen ellazulhatsz, elfelejtheted a stresszt és élvezheted a relaxálást.