Jade köves masszázságy

(30’ kezelés)

 

A jade köves masszázságy jáde féldrágakőből faragott masszázs fejek és karbon lapok által előállított infra hő együttes hatása által, a meridián rendszer meghatározott pontjainak masszírozásával fejti ki jótékony hatását a szervezetre. Kombinált módon egyesíti magába a masszázs, kiropraktika, akupresszúra és az infravörös sugárkezelés hatását.
A jade masszázsfejek a kiválasztott programnak megfelelő ütemben végiggördülnek a gerincoszlop mentén, hatására ellazulnak a gerinc melletti izmok és korrigálódnak a kisebb csigolya elmozdulások, felszabadulnak az energia csatornák, az infravörös hő kitágítja az elzáródott hajszálereket, javul a vér és chi keringés. A jáde kő serkenti életenergiánkat, mivel az emberi testből származó hullámhosszúságú sugarakhoz hasonlóakat bocsát ki. Kiváló thermodinamikai tulajdonsággal rendelkezik, így sokáig képes megtartani és átadni a hőt a szervezetnek. Csökkenti a stresszt és a feszültséget az izmokban, fokozza a háti izmok, a csigolyák vérellátását, a csigolyák közti szalagok egyenetlen megterheléséből adódó kezdetleges megnyúlásokat és kisebb sérüléseket helyreállítja.

Ajánlott egészségeseknek megelőzésként, a kisebb fokú csontritkulásban, gerincferdülésben, ízületi merevségekben szenvedőknek, az ülő életmód, rossz testtartás és fokozott stressz hatására deformálódott porckorongsérv korai stádiumában. Fokozza a zsírbontást, javítja a bőr tónusát, serkenti az anyagcserét, csökkenti az izomfájdalmat. Alkalmazása segít a nyakrándulás, ülőidegzsába, ízületi gyulladások, gyomor- és bélbántalmak kezelésében is.

Jade köves masszázságy ellenjavallatai:Jadekoves masszazsagy

  • – terhesség, szoptatás
  • – daganatos betegség
  • – krónikus magas vérnyomás
  • – akut gyulladás
  • – vérzékenységre való hajlam
  • – pacemaker szabályzó
  • – csonttörés
  • – diagnosztizált gerincsérv

Bármilyen gerincbetegség esetén használat előtt szükséges a kezelőorvosi konzultáció. A kezelés ruhában történik, öv, nyakkendő levétele ajánlott.